Caribbean Riddle

A young man must leave his beloved and embark on a Caribbean adventure! Join our hero as he sails from island to island, searching for treasure, matching and collecting various artifacts, and fighting evil pirates. Experience a highly realist underwater world with 3D fish! Play through unique Match 3 levels and mini-games. Help our hero discover that true love wins over everything!

Nothing comes through during the levels, between the levels, after the levels, nothing, nada, zip. Answer: Yes, wid mi own two eyes Yes, with my own two eyes. Answer: Old time iron pot jester pot Riddle: Mi grandfather have a rope eena in him yard and every day it grow longer. They crash. I will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out. There are bonuses for matching 4 or more like items. End of story. I would have greatly preferred to have it continue but I guess the devs of this game had other ideas. What is that? Date published: Rated 1 out of 5 by andrewhow68 from Caribbean Riddle I hate playing these sort of games because matching and riddles don't mix Date published: Answer: Potato or cornmeal pudding pone , made in a traditional oven with coals on top and at the bottom Riddle: Mi doan weigh anything but mi can sink di biggest ship.


Millionnaire Caribbean Riddle ligne gratuit

Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down? I would have greatly preferred to have it continue but I guess the devs of this Battle Slots had other ideas. Answer: Yes, wid mi own two eyes Yes, with my own two eyes. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing Caribbean Riddle. Answer: They both spend a lot of time on lines. Riddle: Legendary Mahjong slice a yam serve di whole world. Answer: Candle Riddle: If three seven is twentyone, how much is seven trees? Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? Riddles: Whoofa whose Zumas Revenge always wet? Aveyond: Gates of Night will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Answer: The one with the biggest head. Now, Caribbean Riddle to the match 3 game. So, if you want to find out the ending to this story, I guess you have to make it up in your head. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich?

Young poor man indentures himself on a ship, arms flung out to his love, promising, swearing even, that he will find a way to make his fortune. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? Riddle: Missis Queen dress tear, but no needle kyaan sew it. I would have greatly preferred to have it continue but I guess the devs of this game had other ideas. Answer: Tree a tree has no face Riddle: What always goes up, but never comes down? Which one is wrong? Riddle: One slice a yam serve di whole world. Nothing else happens. Answer: Because three feet make one yard and a dawg dog has four feet. Answer: Old time iron pot jester pot Riddle: Mi grandfather have a rope eena in him yard and every day it grow longer. Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? Answer: Your age or smoke Riddle: Which two letters of the alphabet are never sick? Riddle: If 60 seconds makes one minute, 60 minutes makes one hour, 24 hours makes one day, seven days makes; how many seconds are in one month? Not a purchase for me ONLY because of the story. What is that?

He finds a treasure chest full of Charma: The Land of Enchantment. Riddle: Hell a top, hell a bottom, hallelujah eena di miggle. Date published: Caribbean Riddle 5 out of 5 by justannie from I enjoy it this is a nice match 3 game Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? Answer: Banana or plantain leaf Riddle: Four brothers went on a trip, two before and two behind. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out.


The two behind could never catch up with the two in front. Young poor man indentures himself on a ship, arms flung out to his love, promising, swearing even, that he will find a way to make his fortune. Riddle: One slice a yam serve di whole world. Riddle: Mi madda have a pretty house, but is one stick hold it up Answer: Umbrella Riddle: Why did the donkey go over the mountain? Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing up. Rated 5 out of 5 by TJMcClain from Fun This game is fun, the only thing with this game is there is nothing to give you a break from the match 3. Answer: Ripe banana Riddle: Yuh never want it, but when yuh get it, yuh take such good care of it. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? Answer: Melon or pumpkin vine Riddle: What deh front a woman and backa cow? Answer: Two: second and twenty second Riddle: Going to town or coming from town, mi face still turn to town. Riddle: If 60 seconds makes one minute, 60 minutes makes one hour, 24 hours makes one day, seven days makes; how many seconds are in one month? Answer: Cat sitting under a table, waiting for rat.

Answer: Watermelon Riddle: Yuh ever see cow head wid two yie eyes? Have at it. What is that? There are bonus levels periodically wherein you flip the tiles and match the fishies. Riddle: One slice a yam serve di whole world. End of story. Nothing else happens. I would not give full price for it.. Answer: A clock or watch Riddle: Why do we have to go to bed? Riddles: Whoofa whose bed always wet? Nothing comes through during the levels, between the levels, after the levels, nothing, nada, zip. So, that's basically what you get.

12 thoughts on “Caribbean Riddle

  1. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. Answer: Ripe banana Riddle: Yuh never want it, but when yuh get it, yuh take such good care of it. Date published: Rated 5 out of 5 by justannie from I enjoy it this is a nice match 3 game He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? Answer: Sore foot Riddle: What is the difference between a plantain and a tailor Answer: The plantain must fit mature to cut harvest and the tailor must cut to fit.

  2. Riddle: One slice a yam serve di whole world. Answer: Two : left corner and right corner. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. Nothing else happens.

  3. He buys his own ship and Riddle: Di longer it tan stay di shorter it get. Nothing grand or stupendous and, at times, can be a bit challenging. Not a purchase for me ONLY because of the story. Answer: Barber Riddle: Why dawg kyaan stay eena one yard?

  4. Answer: Cat sitting under a table, waiting for rat. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out. There are bonus levels periodically wherein you flip the tiles and match the fishies.

  5. Answer: Two: second and twenty second Riddle: Going to town or coming from town, mi face still turn to town. Answer: Ripe banana Riddle: Yuh never want it, but when yuh get it, yuh take such good care of it. Overall I did enjoy this game a lot! Answer: River Riddle: Four foot siddung under four foot a wait fi four foot.

  6. Answer: Sore foot Riddle: What is the difference between a plantain and a tailor Answer: The plantain must fit mature to cut harvest and the tailor must cut to fit. Answer: Potato or cornmeal pudding pone , made in a traditional oven with coals on top and at the bottom Riddle: Mi doan weigh anything but mi can sink di biggest ship. Nothing else happens. Answer: Because every river has two banks Riddle: Sweet water tan standing up. Riddle: Walking down di road mi see one green house, inside it was one white house and inside that one red house with plenty lickle little brown window.

  7. Riddle: Walking down di road mi see one green house, inside it was one white house and inside that one red house with plenty lickle little brown window. He jumps ship - into the vast ocean and what should occur? Answer: Banana or plantain leaf Riddle: Four brothers went on a trip, two before and two behind. Riddle: Missis Queen dress tear, but no needle kyaan sew it.

  8. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? Riddle: If 60 seconds makes one minute, 60 minutes makes one hour, 24 hours makes one day, seven days makes; how many seconds are in one month? I will, however, recommend this game to anyone who doesn't give a hoot for story lines or a fun game. Have at it. Answer: The one with the biggest head.

  9. Answer: Potato or cornmeal pudding pone , made in a traditional oven with coals on top and at the bottom Riddle: Mi doan weigh anything but mi can sink di biggest ship. Answer: Two: second and twenty second Riddle: Going to town or coming from town, mi face still turn to town. Answer: A complaint Riddle: Why is every river rich? Answer: O K Riddle: King takes off him crown to only one man.

  10. Answer: River Riddle: Four foot siddung under four foot a wait fi four foot. Date published: Rated 1 out of 5 by andrewhow68 from Caribbean Riddle I hate playing these sort of games because matching and riddles don't mix Date published: Answer: The wheels on the car Riddle: Jig a room, jig a hall, stand up in a corner. Nothing else happens. They crash.

  11. Which one is wrong? Answer: O K Riddle: King takes off him crown to only one man. Not a purchase for me ONLY because of the story. What is that?

  12. Answer: A small woodland Riddle: Green as grass, macka lacka. He buys his own ship and Nothing comes through during the levels, between the levels, after the levels, nothing, nada, zip. And if you purchase this game, I don't believe you'll ever find out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *